Active top ten playlist-a


Dragi čitatelji našeg web portala i slušatelji radija Active, već sigurno znate da emisiju Active top ten možete slušati svake srijede od 20, do 22h. Emisija je došla na naš program još prije pandemije koja nas je zadesila, ali je za vrijeme trajanja izolacije doživjela veliku popularnost, te naišla na vaše pozitivne reakcije.

Svake sedmice naši slušatelji biraju, između petnaestak aktuelnih pjesama i njihovih izvođača, pjesme koje će sljedeće sedmice biti ACTIVE TOP TEN. Neke, od onih koje budu izabrane, ostaju u utrci za sljedeću sedmicu, a ubacujemo 10 novih pjesama i izvođača. Najbolje od svega je to što slušatelji sami biraju ono što žele slušati – zato je Active top ten refleksija muzičkog odabira i ukusa naših vjernih slušatelja.

U pronalasku za najboljim rješenjem sistema glasanja, uz našu osvježenu web stranicu smo dodali odjeljak u kojem možete glasati za vašeg favorita. Ne dozvolite da vaš favorit izgubi! Glasajte svake srijede do 22h, kada uživo u našem programu proglašavamo sedmičnog pobjednika, a već naredni dan možete glasati za novu listu.

Ne zaboravite da vašu omiljenu playlistu slušate večeras od 20h na 88,5 fm. Takođe budite slobodni da se pridružite facebook grupi, u kojoj možete pisati vaše sugestije, kritike i pohvale za sedmične playliste, a na ovom linku možete glasati. Neka najslušaniji pobijedi!

Naslovna fotografija preuzeta sa:
https://jaxenter.com/top-10-java-stories-august-161661.html


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist