Onomatobleja Show dolazi u Zenicu


Onomatobleja Show kreće u postCoronsku mini turneju u tri bh grada a jedan od njih je i Zenica, gdje se družimo u subotu 27.06. sa početkom u 20.00, na lokaciji HKD Napredak.

Mostarski trojac: Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, okupljeni u Onomatobleju Show do sada su obišli više od trideset gradova, dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta a oduševljenje publike je motiv za stvaranje novih priča.

Onomatobleja Show je satirična komedija na bini, koja će vas u isto vrijeme nasmijati i dati odgovor na velika i mala pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi sa njima?. Jedno je sigurno ova predstava budi najuspavanije emocije i mijenja pogled na ono što zovemo svakodnevnica. Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

„Nismo nastupali duže od tri mjeseca. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom, naravno sa sigurne distance. Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici. Dolazak na predstavu bit će najgore uloženih sat vremena u vašem životu, ali dođite jer je ulaz besplatan“, poručuju na sebi svojstven način glavni likovi Onomatobleje.

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite, Zenica HKD Napredak u 20:00. Napominjemo ulaz je besplatan a broj mjesta ograničen na sto. Molimo vas da poštujete propisane mjere stožera, nosite adekvatne zaštite.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist