Pjena party od sistema


Kažu da je nekad bolje neke stvari prećutati i zadržati ih samo za sebe. Ali, nažalost, nikad nisam bila osoba koja zna šutjeti. Pogotovo u momentima kada me obgrli ljutnja zbog nekih nepravdi, zaludnih borbi sa vjetrenjačama i ove šale od države u kojoj živimo. A ovo plodno tlo mi darežljivo pruža brojne takve momente. Plodno tlo jedino za bezobrazluk glavonja koji se svakodnevno svojim izjavama i postupcima smiju ovom napaćenom narodu u lice.

Koliko god odbijali povjerovati ova država je ipak samo jedan pjena party, kojem se ne nazire kraj. Vrti se u krug jedna te ista nota, koja vas već odavno ne vozi, a oko vas su ljudi čijoj se gluposti ne možete načuditi, koji se provode i razbacuju kao da im je to jedino u životu. Sve liči na jedan loše osmišljen scenario, u kojem uživaju samo oni bez stida i srama. Odavno vam nije zanimljivo, niti smiješno. Samo se čudite svakodnevnoj gluposti glavonja u velikim kožnim foteljama. Ali nije vam teško povjerovati, jer znate da živite u Bosni i Hercegovini, najružnijoj državi u najljepšoj zemlji na svijetu.

I ne znate više da li da se smijete nad svojom sudbinom i sudbinom ovog napaćenog naroda, koju tako olako manipulišu pametne glavice ove nam divne države, ili da i vi izvedete jednu lastu u ovaj pjena party od sistema.

#Sjašite


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist