Prijavi ekipu na Active Quiz Night!


U utorak, 21. jula 2020. godine, u dvorištu Cafe Bara Bonaparte, održat će se Active Quiz Night s početkom od 19:00h. Cijeli događaj osmišljen je i nastao u sklopu projekta Pollution Revolution.

Active Quiz Night je događaj koji ima za cilj okupiti na jednome mjestu sve one koji žele da provjere svoje znanje, takmiče se, i druže sa svojim vršnjacima. Naime, svi zainteresovani bit će podijeljeni u grupe i imat će priliku pokazati svoje znanje i poznavanje različitih oblasti – općeg znanja, kulture, umjetnosti i sporta. S obzirom na trenutnu situaciju s korona virusom i nastojanje da se poštuju sve preporučene mjere, broj takmičara po grupi ograničen je na tri. Kvizaška scena u našem gradu Zenici ima određenu tradiciju i kontinuitet, a organizovanje ovog događaja pomoći će da se ona još više razvije i učvrsti među mladim ljudima.

Uspješnim odgovaranjem na pitanja koja smo pripremili, svaka grupa će skupljati bodove, a ona najbolja na kraju će odnijeti i vrijedne nagrade. Iako je cijeli događaj, dakle, takmičarskog karaktera, ono što je najvažnije je druženje i upoznavanje drugih ljudi sa sličnim interesima. Upravo zbog toga učesnike očekuje opuštena i vesela atmosfera koju će dodatno uljepšati DJ puštajući omiljene poznate hitove.

Dođite sa svojim prijateljima, pokažite svoje znanje, i uljepšajte čitav događaj. Molimo vas da svoju potvrdu dolaska prethodno izvršite putem maila: event@activezenica.org.

Ovaj članak je nastao u sklopu projekta Pollution Revolution. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz financijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist