RadiYo Active na otvorenom


Ako ste se ikada zapitali kakva je atmosfera u prostorijama Radija Active ili ste se željeli okušati u ulozi radio voditelja, onda je „RadiYo na nogama“ pravi događaj za Vas!

U četvrtak, 23. jula 2020. godine u 18:00h ekipa Radija Active se seli na Trg Alije Izetbegovića, sa sobom donoseći pozitivnu energiju i mnoštvo zabavnog  programa za sve posjetioce! Budite dio ovog nezaboravnog događaja koji se realizuje u sklopu projekta Pollution Revolution.

Cilj ovog događaja jeste da promovišemo mlade Zeničane koji doprinose i mijenjaju svakodnevnicu Zenice, da čujemo priče iz njihove perspektive i još jednom pokažemo da Zenica ima bezbroj talentovanih i uspješnih mladih osoba.

Tokom događaja, predstavit ćemo vam predstavnike nevladinih organizacija, uspješne inicijative iz Zenice, kao i pojedince. Između ostalog, posjetit će nas i nezavisna teatarska grupa Studio Teatra, koja će predstaviti svoj program pod sloganom “Čarolija pod otvorenim nebom se nastavlja”.   Naravno, mislili smo i na ljubitelje sporta, te ćemo u našoj emisiji govoriti i sa karatistkinjom Lejlom Begić. Čaroliju muzike prenijet će nam mladi muzički umjetnici, pjevačica Emina Bajtarević i kantautori Asja Kadić i Danko Damjanović.

RadiYo na otvorenom je super prilika da se družite i uživate u veseloj atmosferi, upoznate značajne osobe Zenice i okušate se u ulozi radio voditelja.

Ovaj članak je nastao u sklopu projekta Pollution Revolution. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz financijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist