”PODUZETNIČKA AKADEMIJA”- Javni poziv za nezaposlene i poduzetne osobe iz Ze-Do kantona


U pripremi je organizacija edukacije pod nazovom “Poduzetnička akademija” koja će se (najvjerovatnije) održati u Zenici. Prijaviti se mogu svi zainteresovani (m/ž) uz uslov da se nalaze na evidenciji bilo koje Službe za zapošljavanje Ze-Do kantona (najranije od 20.08.2020) i da imaju neke poduzetničke afinitete: stari zanati, poslastičarsvo, poljoprivreda, otvaranje obrta, privrednog društva, ili tek hobi koji bi se eventualno mogao pretvoriti u biznis.

Prijave su otvorene i prijaviti se možete na ovom LINKU.

Rok za prijave je veoma kratak i ukoliko ste zainteresirani učinite to ODMAH. Broj učesnika/ca je ograničen.

Projekt će se realizovati kroz osam cjelodnevnih modula (osam susreta) i planirano je da se završi do kraja decembra.

Prvom i posljednjem modulu je obavezno prisustvovati, a za ostale (ukoliko bude potrebno zbog epidemiološke situacije izazvane pandemijom Covid_19) biće omogućeno da se isprati online, na način koji će biti dogovoren sa organizatorom.

Moduli će se uglavnom organizovati u danima vikenda, ali je moguće da neki od modula bude i radnim danom. Na kraju edukacije, svi učesnicima će biti uručeni certifikati, kojima se potvrđuje učešće na Poduzetničkoj akademiji i nivo stečenog znanja na istoj.

TEMATSKE CJELINE RASPOREĐENE PO MODULIMA OD SEPTEMBRA, DO KRAJA DECEMBRA

Akademija se realizuje pod sloganom: PODUZETNIŠTVO JE IN!besplatna je za sve učesnike. Svi će u toku edukacije biti osigurani, voda i jedan obrok su obezbijeđeni, a ukoliko bude potrebno, dio troškova za prevoz će biti participiran. Također je obezbijeđen i sav potrebni materijal, rokovnici, brendirane maskice, olovke.

Do 30 dana nakon završene edukacije, ukoliko polaznici dostave organizatoru edukacije, Udruženju PoduzetniceIN, svoje bizns planove, dobiće sasvim besplatnu, pisanu recenziju svog rada; ili mogu imati potpuno besplatan razgovor o svojoj ideji ili projektu sa cetrificiranim business coachom.

Izvor teksta i fotografija: poduzetnice.ba


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist