Trodnevno Drive-in kino Zenica zatvoreno, filmove pratilo blizu hiljadu posjetilaca


Drive-In Cinema završen je u nedjelju projekcijom filma “Baby Driver”, a zatvaranju je, kao i prethodnih noći, prisustvovao veliki broj građana.

Program Drive-In Cinema Zenica pratilo je oko 1000 ljubitelja sedme umjetnosti. Projekcijama za vikend prisustvovalli su mladi iz svih djelova Zeničko-dobojskoj Kantona. U prosjeku, projekcijama filmova prisustvovalo je 120 vozila.

Drive-in Cinema Zenica organizovan je u sklopu jesenje turneje CINEA Film Experience. Prikazana su tri filmska hita, “The Gentlemen”, “The Nice Guys” i “Baby Driver” koji je još jednom oborio sve rekorde gledanosti. Ni kiša koja je počela padati na pola filma nije pokvarila doživljaj. 

“Hvala svim posjetiocima koji su zajedno s nama Zenicu učinili filmskim gradom barem nakratko. Hvala Vam na sjajnoj atmosferi, vratit ćemo se sigurno opet.” – poručili su organizatori.

Idući vikend u sklopu CINEA turneje, Drive-in Cinema dolazi u Mostar. Za razliku od Zenice program u gradu na Neretvi će trajati četiri dana, a na programu će biti i film “Train to Busan”. Karte za Drive-in Cinema Mostar su dostupne na kupikartu.ba te na prodajnim mjestima u Mostaru, informacije dostupne na www.cinea.ba

Zbog najavljenog nevremena za nadolazeći vikend u Mostaru, organizatori mole sve koji su kupili ili će kupiti kartu da prate informacije o mogućim izmjenama. 

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist