Active preporučuje: Filthy Rich


Filthy Rich je američka televizijska drama serija koju je kreirala Tate Taylor za Fox Broadcasting. Temelji se na istoimenoj novozelandskoj inačici. Svoju premijeru je doživjela 21. maja ove godine.

Kako sam naziv kaže, u seriji se sukobljavaju bogatstvo, moć i religija. Radnja je usmjerena na bogatu južnjačku porodicu koja je novac zaradila kršćanskom televizijskom mrežom, Sunshine Network. Iznenadna smrt osnivača televizijske mreže, u avionskoj nesreći, u fokus priče dovodi još tri člana porodice koji će naslijediti porodično “blago”. Već na samom početku je jasno da iza idilične priče o moralu i religiji stoje mnoge radnje koje su sve osim toga.

Trailer

Uloge:
Kim Cattral – Margaret Monreaux, TV voditeljica i suosnivačica Sunshine Network, koja je istrajna u kontrolisanju posla na sve moguće načine kada njen nevjerni suprug neočekivano umre.
Melia Krealing – Ginger Sweet, osvetoljubiva kćerka Eugena Monreauxa i jedne od njegovih ljubavnica, koja stoji na putu planovima njegove žene.
Steve Harris – Franklin Lee, pravnik i savjetnik porodice Monreaux koji je pomogao pri izgradnji Sunshine Network.
Aubrey Dollar – Rose Monreaux, modna dizajnerica koja se pokušava distancirati od svoje majke Margaret, za kojusmatra da ne podržava njene ambicije.
Corey Cott – Eric Monreaux, potpredsjednik Sunshine Network i ambiciozni nasljednik očevog bogatstva.
Benjamin Levy Aguilar- Antonio Rivera, samohrani otac i MMA borac, jedno od Eugenove izvanbračne djece.

Ostale uloge:
Mark L. Young kao Jason Conley
Olivia Macklin kao Becky Monreaux
Aaron Lazar kao Reverend Paul Luke Thomas
Gerald McRaney kao Eugene Monreaux


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist