ELEKTRO NOTA presents DJ April


Milica Kulić, aka DJ April, je mlada Banjalučanka koja svoju karijeru, osim kao novinarka i PR, gradi i kroz elektronsku muziku.

Do kraja 2019. godine, radila je kao rezident DJ na kruzeru, gdje je radila i nastupala za američku publiku ploveći Karipskim morem. Osim što je preselila u Sjedinjene Američke Države zbog posla, poznata je i po čvrstim vezama sa beogradskom underground party scenom, te je PR poznatog Moondance festivala koji se održava u Trogiru.

U njenim setovima možete čuti različite nijanse elektronske muzike, ali uglavnom ima sklonosti ka elektronskim zvukovima i hypnotic acidu.

Od svojih srednjoškolskih dana gaji ljubav ka elektronskoj muzici i posjećivala je, već tada, underground klubove u svom rodnom gradu, Banjaluci.

DJ April

Ljubav prema ovoj vrsti muzike nastavlja prenositi i kroz posao novinarke, izvještavajući sa raznih zabava i festivala elektronske muzike koji su se održavali širom Evrope. Osim toga, pisala je i mnoge članke za razne medijske emisije.

U svijet eletronske muzike zakoračila je kao istaknuta DJ-ica u bendu Grand Afro Papas 2015. godine.

Ubrzo nakon toga, DJ April otpočinje svoju solo karijeru na mjestima kao što su DKC Incel, Žiža, Kset. Postaje prepoznatljiva kao DJ-ica kvalitetnih vibracija koja svira drugačije od ostalih DJ-eva u svojoj državi.

Milica Kulić (aka DJ April)

U nedjelju, 24. januara, izašla je i nova epizoda ESCAPE PODCAST-a, u kojem su gostovali DJ April i akademski slikar Milan Jožić. Čitav podcast možete pogledati i poslušati na zvaničnom YouTube kanalu ESCAPE PODCAST.

Online magazin Still in Belgrade, u septembru 2018. godine, predstavlja gostujući miks DJ April koji možete poslušati na zvaničnoj stranici magazina na platformi Mixcloud. ovdje.

DJ April slušamo i u emisiji Elektro nota, koja je u programu Active radija večeras od 18 sati.

Let’s party!

DJ April

Pratite DJ April na:
https://soundcloud.com/milicakulic
https://www.facebook.com/DJAcidApril/
https://www.instagram.com/kulmilica/


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist