Prijavi se na deseti Vikend aktivizma!


Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na deseti “Vikend aktivizma“ koji će se održati od 6. do 8. avgusta u parku “Mladen Stojanović“ u Banjaluci. Cilj ovog događaja je razvijanje kritičke svijesti kod mladih kroz sagledavanje aktuelnih društvenih i političkih problema u Bosni i Hercegovini.

Kao i prethodnih godina, kroz različite edukativno – kreativne radionice ćemo dijeliti znanje i učiti jedni druge (i jedni od drugih), te se upoznati sa nenasilnim društveno – odgovornim djelovanjem, kao i demokratskim metodama za izgradnju boljeg društva. Vikend aktivizma daje priliku da radite u grupama ili pojedinačno, da se umrežujete i ostvarujete saradnju sa učesnicima/cama iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine.

Predavači na Vikendu aktivizma će biti dugogodišnje/i aktivisti/kinje iz cijele Bosne i Hercegovine.

POZIV JE OTVOREN ZA SVE MLADE LJUDE OD 18 DO 30 GODINA IZ BOSNE I HERCEGOVINE.

TROŠKOVE PREVOZA, SMJEŠTAJA I ISHRANE SNOSI UDRUŽENJE GRAĐANA ,,OŠTRA NULA“.

U skladu sa epidemiološkom situacijom i odlukama Kriznog štaba RS organizatori će preduzeti sve mjere zaštite učesnika/ca. Za sve su obezbjeđene maske kao i sredstva za dezinfekciju, a s obzirom da se događaj održava na otvorenom, možemo održati i socijalnu distancu među učesnicima/cama.

Ukoliko ste zainteresovani/e za učešće na ovogodišnjem Vikendu aktivizma, molimo vas da ispunite PRIJAVNI FORMULAR

Rok za prijavu je subota31. juli 2021. godine. Učesnici/ce koji budu primljeni na Vikend aktivizma će sve tehničke i praktične informacije dobiti putem maila u ponedjeljak, 2. avgusta 2021. godine.

Tekst preuzet sa ostranula.org


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist