Skviz – novi pub kviz u Zenici


Zenica je grad s brojnim prilikama i sadržajem za mlade kojima mogu upotpuniti svoje slobodno vrijeme na koristan i zanimljiv način. Dobro druženje, ugodnu atmosferu i ispitivanje znanja donosi novi pub kviz u gradu – Skviz.

Skviz se održava svakog utorka u 20h u pivnici Gatto. To je timsko takmičenje, a pravo učešća imaju svi koji su spremni da donesu dobro raspoloženje.

Kviz se sastoji od četiri rubrike od po deset pitanja. Pitanja su lagana i iz različitih kategorija kao što su muzika, film, serije, sport, književnost, opće znanje i slično.

Učešće je besplatno, a organizatori za pet prvoplasiranih ekipa svake sedmice obezbjeđuju zanimljive nagrade.

Sve informacije i obavijesti oko kviza se nalaze na Instagram profilu pivnice Gatto (ovdje).

Ukoliko vas do sada nismo uvjerili da testirate svoje znanje i učestvujete na ovom kvizu, pročitajte riječi Almira Nakića, jednog od organizatora Skviza.

Ušli smo u ovaj projekat sa željom da napravimo kviz pristupačan svima, da okupimo raju i zabavimo se svi zajedno. Ovoliki odziv ekipa je svakako pozitivno iznenađenje za nas i zaista smo sretni što je tako. Imamo u prosjeku 20-25 ekipa na kvizu što je poprilično dobra cifra za ovako mlad projekat. Nastavit ćemo dalje i nadamo se da nećemo razočarati ekipe koje dolaze te da ćemo se još dugo družiti utorkom u našem Gattu. Nadam se da će nas posjetiti i ljudi koji ovo čitaju, a nisu do sada učestvovali na našem kvizu. Svi su dobrodošli i radujemo se vašem dolasku.

IZVOR FOTOGRAFIJE: https://www.instagram.com/gatto.ze/

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist