Massimo rasprodao Zenicu

Written by on 05/04/2016

Na listi gradova turneje “1 dan ljubavi” našla se i Zenica, a datum izvedbe je upriličio i koncept već tradicionalne manifestacije “Zeničko proljeće”, te s tim u vezi Zeničani imaju priliku uživati u vokalnim sposobnostima Massima Savića 06.04.2016. u 20:00h u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici. 

Nije tajna da su Zeničani veliki štovaoci lika i djela ovog muzičkog virtuoza što i potvrđuje činjenica da su sve karte za ovaj koncert RASPRODATE! Oni koji nisu bili te sreće da stignu zgrabiti svoju kartu i dalje mogu kupiti karte za koncerte u Sarajevu (09.04.2016 Dom mladih) ili u Bihaću (11.04.2016. Sportska dvorana Luke).

Massimov hit album “1 dan ljubavi” kojeg predstavlja na BH turneji, prije nekoliko dana okrunjen je čak s tri hrvatske diskografske nagrade Porin i to za najbolji album pop glazbe, najbolju produkciju te najbolju mušku vokalnu izvedbu.

U sklopu predstojeće koncertne turneje „1 dan ljubavi“, u pretprodaji se ulaznice za koncert  mogu kupiti u sistemu Kupikartu.ba, za koncertu u Sarajevu, 9.4.2016. na platou Skenderija, blagajni BKC-a te također i za koncert u Bihaću, 11.4.2016., ulaznice se mogu kupiti  na blagajni dvorane, u BINGO hipermarketu (Žrtava srebreničkog genocida, Bihać) i na prodajnom mjestu Nacionalni park UNA (Bosanska 1, Bihać).


RadiYo Active

Current track

Title

Artist