Sinjski bend M.O.R.T. promoviše svoj album „Tužna kocka“ u BiH

Written by on 25/04/2016

Sinjski bend M.O.R.T. u sklopu turneje pod nazivom „Na cesti“promovisat će novi album „Tužna kocka“ sljedećeg mjeseca u Bosni i Hercegovini.

Održat će dva koncerta i to u Sarajevu i Mostaru. Sarajevski je zakazan za 6. maja u AG Clubu, dok dan poslije(7. mjaja) ih možete slušati u mostarskom OKC Abrašević.

M.O.R.T. Live - Demofest 2015

“Zavidan broj “utakmica u nogama” itekako se odrazio i na novom materijalu na kojem M.O.R.T. zvuči moćno, uigrano i spremno da garažni rock izričaj proširi i malo kompleksnijim sviračkim, aranžmanskim i skladateljskim rješenjima” – Vedran Harča, RTL.

„Beskompromisni zveket gitara, tortura bubnjeva, uvjerljivi vokali i ozbiljnija lirika glavne su odlike novog albuma sinjske grupe M.O.R.T. Četvorka bez kormilara ‘svoju zvizdu slide’, odnosno bez rezerve ili kalkuliranja se predaju svojim kreativnim impulsima, što je dobar recept da se napravi moćan album, a to “Tužna kocka” svakako jest. Sinjska četvorka je mnogo vremena provela na putu, što se osjeti na novom albumu: svirka je čvršća i povezanija, manje je infantilnosti, a ljubavne pjesme ozbiljnije“ – Zoran Tučkar, muzika.hr.


RadiYo Active

Current track

Title

Artist