BOWIEJEV PRODUCENT TVRDI KAKO USKORO STIŽU ODLIČNI NEOBJAVLJENI MATERIJALI PREMINULE ZVIJEZDE

Written by on 07/06/2016

Bowiejev producent, Tony Visconti s kojim je Bowie radio  više od 40 godina, tvrdi kako uskoro stižu odlični neobjavljeni materijali preminule zvijezde.

Američki producent Tony Visconti, koji je radio s David Bowiejem već više od 40 godina, izjavio je kako radi na puštanju neobjavljenih Bowiejevih materijala.

“Mislim da je logično da u narednih nekoliko godina čujete puno stvari koje niste prije čuli. U pregovorima sam s njegovim labelom i menadžmentom, izaći će neke odlične stvari.”, izjavio je Visconti. ”Bowie je snimio još pet novih pjesama koje su namijenjene za nastavak njegovog posljednjeg ‘Blackstar’ albuma. Još nisam čuo te pjesme. Možda bih mogao pomoći njegovoj ekipi da ih pronađu. Imam ideju o tome gdje bi ih mogao snimiti, ali tu je i mnoštvo neobjavljenih materijala s raznih albuma.”, izjavio je Visconti.

Drugi set Bowiejevih neobjavljenih materijala mogao bi biti objavljen ove jeseni. Britanski umjetnik iza sebe je ostavio bogatstvo snimljenih i neobjavljenih materijala. Neka od te neobjavljene glazbe će biti u središtu pozornosti BBC4 dokumentaraca The People’s History Of Pop, koji će se emitirati u srpnju. Visconti je 2011. godine održao veliko predavanje na Red Bull Music Academyji o svojoj karijeri i suradnji s Bowiejem koja je započela s njegovim drugim albumom 1969. godine i koja je trajala sve do njegove smrti. Visconti je bio uključen u poznatu berlinsku trilogije albuma koje je Bowie objavio u kasnim 1970-im.

Izvor: mixmagadria.com


RadiYo Active

Current track

Title

Artist