Snežana Radojičić – Od cikloputnika do ciklonomada

Written by on 09/06/2016

Nešto novo i drugačije u našem gradu: 

Snežana Radojičić – “diplomirani profesor jugoslovenskih i svjetske književnosti, menadžer osiguranja, agent prodaje nekretnina, a po vokaciji književnica” koja je rekla NE dotadašnjem načinu života, a potom otpedalala 40.000 km dugu, petogodišnju (avan)turu po Zemaljskoj kugli!

Ova uistinu fascinantna žena u sklopu svoje balkanske turneje po prvi put dolazi u Zenicu kako bi održala promociju, prezentaciju i tribinu o epskom putovanju biciklom koje je započeto 2011. godine kao krug oko svijeta, ali se u međuvremenu pretvorilo u nomadski način života.

Priča o pet “naj” zemalja i destinacija: najgostoljubiviji narod, najidealnije mjesto za život, najljepši grad, najteža zemlja za putnika, najfascinantniji kulutrnoistorijski spomenik i o pet najinteresantnijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tokom petogodišnjeg lutanja. U završnom dijelu tribine biće riječi o tome kako putovati kao budžet putnik sa 10-ak dolara dnevno.

Prije i nakon tribine, moći ćete po simboličnoj cijeni kupiti njenu knjigu “Nomad 1” o kojoj će takođe biti govora na tribini i tako podržati nastavak njenih putešestvija.

FB event OVDJE.

Tribina će biti održana 24. juna 2016. godine sa početkom u 18:00 sati u Gradskom muzeju. Ulaz besplatan, prisustvo neprocjenjivo.


RadiYo Active

Current track

Title

Artist