Elektronska muzika okuplja mlade na Starom gradu u Velikoj Kladuši


U petak 26.08.2016 godine u Velikoj Kladuši, po prvi put održat će se jednodnevni festival elektronske muzike koji je ujedno i humanitarnog karaktera.

Za nezaboravan provod su zaduženi lokalni izvođači Kenan Kazić (NoControll), Asmir Šakanović (apySAKAN), Ajla Pajazetović, te Miroslav Radivojac (Woozie).

Ovaj događaj ima i humanitarni karakter. Naime, sav ostvareni prihod će biti namijenjen socijalno ugroženim porodicama u ovome gradu.

Edna Čović, Adis Durmić, Kenan Kazić i Mirza Koljić su jedni od glavnih organizatora ovog festivala. Pomoć i podršku imaju i od Demokratske organizacije mladih Velika Kladuša.
Sponzor cijelog ovog događaja je Općina Velika Kladuša.

„S obzirom na to da Velikoj Kladuši fali ovakvih događaja odlučili smo da mlade iznenadimo i ovim Old Tower Festivalom. Kako se ideja brzo razvijala, a pri tome smo imali jako malo vremena, prezadovoljni smo urađenim. Vjerujemo i da će sve sutra dobro proći i da ce mladi uživati“, izjavila je Edna Čović za radio Active.

Old Tower Fest će se održati u petak 26. augusta sa početkom u 20:00 h na starogradskoj kuli, sa simboličnom cijenom ulaza od 2 KM . Vaše je da ponesete mnogo pozitivne energije i da uživate.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist