Treća fundraising kampanja radija “Active” počela Halloweenom


U ponedjeljak, 31.10.2016. godine, sa početkom u 20:00 sati zvanično je počela III fundraising kampanja radija “Active”.  U Clubu 072 bilo je oko 200 kostimiranih posjetitelja koji su uživali u radioaktivnoj pozitivnoj atmosferi. 

Spoznori Halloween Freak Showa bili su: Djidji & Co – koji je dodijelio nagradu za najbolji ženski kostim, dok je za najbolji muški kostim nagrada bila kožni novčanik knjižare DAS, osim toga podijelili smo i nekoliko bonova za tretman u Frizersko-kozmetičkom salonu Aysun.

Večeras,02.11.2016. godine, od 19:00 sati možete uživati u izložbi Spray art slika Belmina Bečića u Clubu 072. Ulaz je besplatan!

Tokom naše treće kampanje nudimo vam 33 edukativna, kulturna i zabavna sadržaja u samo mjesec dana. Više možete pročitati OVDJE.

Revolution Slider Error: Slider with alias halloween not found.

Radio „Active“  je neprofitni, nekomercijalni i nepolitički – sva sredstva za funkcionisanje radija se osiguravaju kroz projekte i donacije. Ovakav vid finansiranja nije dovoljan da bi se realizovao optimalan rad kojem težimo. Zbog toga smo se odlučili na organizovanje FUNDRAISING KAMPANJA. Program  kampanje će biti realiziran na nakoliko lokacija u Zenici, koje za mlade imaju poseban značaj, a svojim tehničkim i prostornim kapacitetima odgovaraju potrebama sadržaja.

Kampanja je posebna i po tome što će se prvi put cijeli studio radija „Active“ izmjestiti u Club 072, odakle će se voditi cijeli program. Na ovaj način obuhvatit ćemo veliki broj mladih koji će moći da budu dio svakodnevnih radijskih emisija i da se njihov glas čuje.

Dodatni značaj cijeloj kampanji dat će i učešće gostiju iz Hrvatske, Srbije i Švicarske kao i iz cijele Bosne i Hercegovine.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist