DJ Marlon Bright = Nezaboravan provod


Radio “Active” vas poziva da budete dio najluđeg provoda u gradu, 5.11.2016. godine u Club-u 072 u Zenici. Za vrhunsku muziku i atmosferu zaduženi su DJ Adot i DJ Marlon Bright.

Marlon Delibašić, publici poznat kao DJ Marlon Bright, zabavljat će zeničku raju u subotu, 5.11.2016. godine u sklopu 3. Fundraising kampanje radija “Active” u Clubu 072.
Marlon se sa Dance muzikom upoznao kao dječak zahvaljujući svojim roditeljima i od tada su nerazdvojni. Kao mladi pubertetlija, u periodu u kojem se Dance muzika zasluženo počela penjati visoko na muzičkim ljestvicama, shvatio je kako muzika na predivan način zbližava i spaja ljude. Fasciniran ovakvim pokretom odlučio je dublje uploviti u vode DJ-inga kako bi stekao potrebno znanje i vještinu, te jednog dana postao osoba koja će svojom muzikom spajati ljude i širiti pozitivnu energiju.

Radio “Active” je nekomercijalni, neprofitni i nepolitički – sredstva skupljena Fundraising kampanjom bit će upotrijebljena u svrhe poboljšanja i unapređenja rada tima i organizacije.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist