Koncert: Zlatan Karić & No Woofer


PIŠE: Kerim Demiri

Zlatan Karić & No woofer su spojili svoje kreativne energije i odlučili da podrže Fundraising kampanju radija Active. Neodoljiva kombinacija lijepih, mladih i šarmantnih umjetnika, priredit će vam divnu noć ispunjenu još divnijim tonovima.

U srijedu, 09.11.2016. godine, dođite i podržite radio Active, uživajte u dobroj muzici i također očistite vaše uši od nečistih tonova. Noć je namijenjena onima koji vole dobar zvuk i dobru energiju.

Zlatan Karić je prije dva mjeseca predstavio svoj debitantski singl pod nazivom “Irie”. Za ovo kratko vrijeme pjesma je uspjela oduševiti bh. javnost i zainteresovati regionalnu scenu, o čemu svjedoče pisanja regionalnih medija.

Uspjeh ovog singla potvrđuje i prva pozicija na TOP 15 listi . BHRT TOP 15 je oficijelna top lista najaktuelnijih i najboljih diskografskih ostvarenja regiona.

Zlatan svoju muzičku karijeru započinje u ratnom djetinjstvu, od muzičke škole preko zeničke ratne rep scene do svirki u klubovima i koncertima sa nekoliko bendova među kojima su Paranoid Android, Coverart i drugi.

Zlatan Karić & No woofer, srijeda, 09.11.2016. godine, Club 072 sa početkom od 20:00 sati. Svojim dolaskom podržavate radio Active i činite svojim ušima dobro.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist