Novi singl grupe Zoster


Mladi i osviješteni, veselim notama i buntovnim tekstovima krenuli su u širenje ljubavi i tolerancije još prije 15 godina. Tko je pratio Zoster od početka, sigurno je primjetio koliki naglasak stavljaju na tekstove, a s godinama su tekstovi iz albuma u album postali sve naglašeniji, sve dublji, znamenitiji i čvršći.

Mostarska petorka objavila je svoj četvrti studijski album “Srce uzavrelo” prije nešto više od dvije godine. Nedavno su predstavili spot za singl “Osjećam se” sa pomenutog albuma.

Video za pjesmu Osjećam se snimio je i montirao Miki Olabarri Powell, fotograf i redatelj te ujedno prijatelj i saradnik grupe Zoster. Spot je snimljen za vrijeme njihova boravka u Ruandi, a glavni protagonist je plesač Eric iz grada Kigala. Eric je, kako kaže Miki, bio dijete ulice, ali sad je učenik u centru Mindleaps.org, gdje uči ples, engleski jezik i informatiku. Ideja je bila da Eric, slušajući Balkansku  muziku ispriča svoju priču kroz ples i svakodnevicu Kigale i na taj način uspostavi univerzalnu komunikaciju.

 

 

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist