Na ovogodišnjem Nektar OK Festu nastupit će…


Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti po redu „Nektar OK Fest“ koji će se održati od 30. juna do 2. jula ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.

Dubioza kolektiv, Van Gog, Let 3, Disciplina kičme, Del arno bend, Psihomodo pop samo su neki od izvođača koji će nastupiti na ovom festivalu. Na spisku izvođača. nalaze se još i Deca loših muzičara, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Josipa Lisac, Urban & 4/Damir Urban /, E-play, TBF, Straight Jackin, Justin's Johnson.

Festival za mlade OK Fest je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati “stari sjaj” Nacionalnom parku Sutjeska i postane jedan od značajnijih regionalnih festivalskih događaja. OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu mjesecu.

I ove godine organizatori će se potruditi da publika, osim u bogatom muzičkom programu, uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su rafting, planinarenje, panel-diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na “OK cinema stage-u”.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem “Nektar OK festu” mogu se informisati na zvaničnoj stranici festivala okfest.net.

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist