Novi album Liama Gallaghera


Liam Gallagher je još u petom mjesecu prošle godine natuknuo svoj povratak na scenu. Pjevač je potvrdio da radi na albumu i da je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Warner Bros.

“Biti u bendu znači u svakom trenutku točno znati što moraš raditi, danju, noću, uvijek. Nedostaje mi sve to. Mislio sam da ću poludjeti. Mislim, ne baš poludjeti, ja sam uvijek lud. Poludjeti na način… tko sam jebeno uopće ja? Htio sam pobjeći od sebe, ali ja sam jedino što imam”.

Iako je iste godine natuknuo da je otvoren za reunion Oazisa, to se izgleda neće nikada desiti.

Sada je Gallagher potvrdio ime albuma i to na Twitteru – “As You Were”!

U tweetu koji je izgleda upućen bratu Noelu, Liam je rekao: “Svima svima svima vama hejterima, a znam da ima samo jedan, ime mog novog albuma je AS YOU WERE”.

Najnovija informacija kada je u pitanju solo album Liama Gallaghera stiže nakon najave albuma – također na Twitteru.

Bivši frontmen benda Oasis sprema se objaviti debi album kao solo izvođač.

Liam je uz Oasis osvojio čak 37 najprestižnijih muzičkih nagrada, a ovaj mančesterski bend, koji su mediji prozvali nasljednicima Beatlesa, a za samo tri godine je stigao od svog prvog do najvećeg rock koncerta u britanskoj historiji. U poznatoj anketi magazina Q iz 2010. godine, publika je Liama proglasila za najvećeg frontmena svih vremena, ispred ostalih velikih rock zvijezda kao što su Freddie Mercury, Jim Morisson, Robert Plant i John Lennon. Njegov nastup na Exitu bit će poseban, jer će osim hitova Oasisa, Liam predstaviti i svoj prvi solo album koji su mediji već proglasili za jedan od najočekivanijih u 2017. godini, a čak je i Robbie Williams, poslije medijskih prepucavanja sa Liamom u 90-im, tim povodom izjavio: “Liam je glas generacije i soundtrack naših života. Želim mu da snimi stvarno dobar album i vjerujem da će briljirati”.

U međuvremnu, pored EXIT-a,  Gallagher će nastupati na više europskih festivala ove godine:

Benicàssim, Španjolska (13.-17. jula)

Lollapalooza Pariz, Francuska (22.-23. jula)

Osheaga Music & Arts, Montreal (4.-6. august)

Informacije preuzete sa: nme.com; ravnododna.com

 

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist