HELEM NEJSE U ZENICI – PROMOCIJA “GO U GOSTIMA”


Stoljećima čekana promocija albuma “GO U GOSTIMA” grupe HELEM NEJSE desiće se u Zenici u četvrtak, 27.04.2017. godine u Cafe baru Bonaparte kultnom mjestu kulturno – edukativnih dešavanja.
Dođite na druženje sa Stihijem i Gagom u Bonaparte od 12:00 do 18:00 sati.

Album “Go u Gostima” sadrži 11 pjesama. Helem nejse je ugostio banjalučku mladu kantautoricu Vanju Mišić, popularnog Edo Maajku, hrvatskog repera Kandžiju i sarajevskog repera Shtelu.

Iz benda navode da je u izradi albuma učestvovalo preko 20 mladih umjetnika

To daje dodatnu snagu našem projektu na kojeg smo jako ponosni. Reći ćemo da smo ispunili jedan od bitnijih ciljeva za ovu godinu i san da snimimo album i prezentujemo ga publici. Zamislite dva dječaka koja su rođena u Sarajevu 1991. godine. Dok su odrastali bili su svjedoci kako jednog porušenog grada, tako i njegove dugogodišnje obnove i rađanja jednog potpuno novog. Jedan je odrastao na uzvisini iznad grada pa je sve mogao vidjeti iz ptičije perspektive, a drugi u nekadašnjoj zlatnoj dolini – u gradu, tako da je sve to pratio iznutra.

 

Na albumu se nalazi 11 pjesama, koja svaka za sebe priča jednu priču ili situaciju, a pjesme u cjelini čine jedan koncept. Tako ćete, ako pažljivo poslušate album od početka do kraja, dobiti svjedočenje o stanju i načinu odrastanja i života u Sarajevu. Sada pa za sva vremena. Bez pretjerane šuplje, pozivamo našu vjernu i potencijalnu publiku da poslušaju album i uživaju u onome što smo napravili samo za njih”, kažu članovi benda o albumu.

ČETVRTAK, 27.04.2017. godine, Zenica, Cafe Bar Bonaparte

DJ Toshi i DJ Komedii vrte ziku
Druženje sa Stihijem i Gagom
Prodaja CD-ova 5 KM

Kupovinom CD-a koji će koštati 5 KM podržavate nastavak rada Helem nejse grupe.

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist