DJ NAKADIA prvi put u Bosni i Hercegovini


Treći Open Air u organizaciji StereoGroove-a održaće se na Smetovima 25.06.2017. godine sa početkom u 19:00 sati. Headlinerica večeri je DJ NAKADIA iz Tajlanda koja prvi put stiže u BiH.

 

Thai ljepotica (kako je zovu), potiče sa tajlandskog sela, u kojem je odrasla bez pitke vode, ali to je  nije spriječilo da radi na ostvarenju svojih snova. Velika joj je ljubav elektronska muzika, te je na kraju uspjela ostvariti svoje snove.

2002 godina je prekretnica u njenom životu. Po prvi put ima priliku pokazati svoje vještine u prestižnom Njemačkom klubu, gdje je prepoznao današnji menadžer. Ubrzo nakon ove gaže, NAKADIA postaje zvučno ime na elektronskoj sceni, ne samo kao DJ-ice, već i kao vrhunske producentice koja izdaje svoje trake za najpoznatije labele.

Nakadia je vrhunski umjetnik, koji svojom muzikom naelektiše plesni podijum nevjerovatno zaraznom energijom, odličnim miksovanjem i beskompromisnim izborom “groovy” bitova!

Beskrajno talentovana, zarazno strastvena, upadljivo atraktivna, neverovatno skromna, svjetski hvaljena – to je , NAKADIJA jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice!

 

Preko 1200 nastupa do sada, u preko 60 zemalja. Naelektrisala je svojim već u svijetu daleko poznatim “Nakadia-Iskustvom” legendarni berlinski “Watergate”, londonski “The Egg”, brazilski “The Edge” i mnoge druge klubove i festivale širom svijeta!

 

Početkom 2016. godine ugostila je legendarnog Sven Vath-a u Bangkoku i na Koh Samui-u, čime je zaslužila svjetsko poštovanje i kao promoter, ne samo kao dj i producent!

Ove godine svojim nastupom će počastiti i mlade u našem gradu, u Zenici. Pored svih uspješnih nastupa, ne sumnjamo da će i ovaj proteći u najboljem redu.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist