Radio Active i Udruženje”Naša djeca” Zenica podržali kampanju Udruženja “Srce za djecu koja boluju od raka” kupovinom “Crvenih nosića”!


Kampanja “Red noses” će trajati od 16.10. do 30.10.2017. godine i sav novac koji se skupi u toku trajanja kampanje će biti doniran Udruženju “Srce za djecu koja boluju od raka” za njihov projekat Roditeljska kuća.

Članovi i članice  Prvog community radija u BiH “Radio Active” i Udruženja za brigu i opšta prava djece “Naša djeca” Zenica, danas, 19.10.2017. godine, su posjetili Okadia prodavnicu u Zenici u TC Džananović i kupili crvene nosiće.

Iz prodavnice su napomenuli kako je odziv sugrađana i sugrađanki dobar, te kako ljudi ipak imaju sluha za ovu kampanju i većinom dolaze u skupinama kao i mi danas.

Gdje možete kupiti “Crveni nosić”?

OKAIDI prodavnicama u BiH:

Zenica – TC Džananović
Sarajevo- BBI centar i Kundurdžiluk 14
Banja Luci – RK Boska
Mostaru – Mepas Mall

Više o Udruženju:

Udruženje „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“ je osnovano u aprilu 2003. god. na osnovu incijative roditelja i prijatelja djece koja su se tada liječila od malignih oboljenja na Pedijatrijskoj klinici Koševo u Sarajevu. Udruženje ima preko 300 članova i finansira se isključivo donacijama humanista kao i brojnim projektima i aktivnostima koje realizuje.

Od oktobra 2003. gododine postali su član ICCCPO (Internacionalna konfederacija udruženja roditelja djece oboljele od raka).

Naša misija i naš cilj je da našim mališanima i njihovim roditeljima pružimo pomoć i podršku a naša vizija je da uz pomoć stručnih lica različitih profila educiramo roditelje oboljelih mališana, širu javnost, te sa postignemo veću afirmaciju društva i svih društvenih segmenata u rješavanju problema sa kojima se susreću naši članovi.

Kada kupite crveni nosić fotografiju sa istim možete poslati na fb stranicu OKAIDI BiH, i uključiti se u podršku ove kampanje. Više fotografija možete pogledati klikom OVDJE.

Ostale fotografije pogledajete na našoj fb stranici OVDJE.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist