Master Class Event by Ajna Ribić


Prije samo nekoliko mjeseci, u emisiji “Dva satića”, ugostili smo mladu poduzetnicu Ajnu Ribić sa kojom smo razgovarali na temu “Od hobija do poslovne ideje”, o kojoj možete čitati na linku. Tad smo pričali o budućim planovima i idejama, a nedavno smo ispratili realizaciju jedne od njih.

Naime, radi se o prvoj Master class edukaciji u šminkanju koja je održana 24. februara u Hotelu Dubrovnik.

“Prije nekoliko mjeseci ovo je bila samo ideja i nešto što sam željela da uradim, te sam uzela stvari u svoje ruke. Sama procedura trajala je otprilike pet mjeseci. Prvobitno sam bila jako skeptična, budući da se ne bavim dugo ovim poslom. Međutim, naiša sam na veliku zainteresovanost kako sponzora, tako i učesnika.”

Poragovarali smo i sa učesnicama o tome zašto su se odlučile na učešće o ovoj edukaciji, te da li su ispunjena njihova očekivanja.

“Na ovu edukaciju sam se prijavila čisto iz hobija. Ne mislim se profesionalno baviti šminkanjem, ali sve u svemu divno novo iskustvo.”

“Na edukaciju sam se prijavila kako bih naučila nešto novo. Uglavnom sve je dobro prošlo, dobili smo dosta poklona i svakako naučile nešto novo i drugačije.”

Projekat je podržan od strane svih kozmetičkih kuća širom Bosne i Hercegovine koji su svojim nesebičnim zalaganjem pomogli da ovaj projekat bude uspješno okončan, a učesnicama obezbijeđeni brojni pokloni.

Ajna kaže, kako motivirana zainteresovanošću i uspjehom njenog eventa svakako i u budućnosti planira nešto slično čime će Zeničankama ponuditi nešto novo i drugačije.

“Budite inovativne i drugačije. Iskočite iz okvira, kako ne bismo bile iste. Samopouzdanje i vjera u sebe su najvažniji, bez toga ništa nije moguće” – istakla je Ajna.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist