ŽKK JUMPER


Da je Zenica prepuna pozitivnih priča potvrđuje nam Vedran Kulalić, jedan od trenera ženskog košarkaškog kluba “Jumper”.
“Sve je počelo prošle godine u augustu i znam tačan datum, bio je to 10.8.kada je bilo okupljanje naše košarkaške reprezentacije na košarkaškim terenima  Kamberović polja”.


Kao mladi trener spomenuo je da on i njegov tim imaju određene ciljeve koje žele ispuniti u budućnosti.
“Prvenstveno, cilj nam je da svake sedmice dovedemo i zadržimo novu članicu. U budućnosti nam je cilj da otvorimo što više škola košarke, znači imamo dvije baze a oko njih da stvaramo podružnice iz kojih ćemo dovoditi najtalentovanije i spremati ih za razna takmičenja koja nam slijede”.

Ukoliko i Vi želite doći do košarkaškog kluba “Jumper” možete se javiti na fb strabicu kk Jumper Zenica ili bez ikakvog poziva  doći na direktne treninge koji se održavaju u školi “Edhem Mulabdić” ponedjeljkom, srijedom i petkom i srednjoj ugostiteljskoj školi.
Važno je napomenuti da se prvih par treninga neće ništa plaćati čisto iz razloga da se pronađu u tome, a trener Vedran je rekao da se do sada 90% djevojčica zadržalo i nastavilo trenirati u klubu Jumper.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist