Ljetuj u Zenici!


Za ove evente ne morate igrati nagradne igre „Like, share i osvoji ljetovanje u…“ i čekati na rezultate da baš vas od sto hiljada ljudi izaberu da budete pobjednik igre.

 

Ove 2018. godine ljetuj u Zenici! Od 14. jula pa sve do 3. augusta sunčajte i odmorite glavu na Zenica Summer Festu, kojeg upravo 14. jula otvara reper Frenkie na stadionu Papirna. Neki od velikog broja gostiju Zenica Summer Festa bit će i Adis Škaljo, poznati izvođači sevdalinke, tamburaški sastavi iz zemalja ex Jugoslavije, a za djecu, koja u Zenici itekako zaslužuju nešto spektakularno, sprema se Šetnica osmijeha. Malo niz rijeku Bosnu, nekih 10km, u mjestu Vranduk bit će održana Noć Rock'n'rolla, nakon čega slijedi i koncert Kamernog simfonijskog orkestra. 3. augusta, Dubioza Kolektiv zatvara Zenica Summer Fest svojim koncertom na Kamberovića polju.

Ljetujte i u biblioteci, gdje će se ovog ljeta održati niz aktivnosti za djecu i mlade, te tako popuniti njihov ljetni rasored. Pored kursa njemačkog jezika kao samo dijela programa Ljeta u Biblioteci, tu su i kurs turskog jezika, Lik iz bajke, Mala Kućna Muzika, Brzo i efikasno učenje i mnogi drugi.

Ljetujte u Zenici i plivajte valovima umjetnosti, dobre muzike i dječijeg osmijeha. Ove godine, sa Smetova nećemo vidjeti veliki bijeli oblak, nego jaka svjetla scene i čuti neku dobru, glasnu muziku.

 

 

Slika preuzeta sa: www.pixinio.com


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist