Večeras Adot i Ra1n u Libertasu!


Večeras, 22.09.2018. godine, muzičku magiju u Pivnici Libertas vrte ADOT i rezident večeri RA1N u 21:00 sat.

Savjetujemo vam da dođete ranije kako ne biste ostali bez stola ili pak plesnog podija, jer iz subote u subotu sve više ljubitelja ove muzike posjećuje elevation subotnje dešavanje. HINT: U dnu članka pogledajte kratki video večeri kada su vrtili Dynnotik i Ra1n.

Da je izlazak subotom u Pivnicu Libertas postao “glavno mjesto izlaska subotom” za sve ljubitelje elektronske muzike, pokazala je činjenica same posjećenosti. Iz subote u subotu, traži se stol više. Zenica konačno ima kvalitetno organizovane elektro noći.

Adot večeras gostuje u sklopu projekta Plus One, koji ima za cilj podršku i promociju elektronske muzike, kako neafirmisanih tako i afirmisanih DJ – eva i producenata.

Šta su neki od DJ – eva koji su nastupali u sklopu projekta Plus One, rekli o domaćinima elektro noći, Elevation ekipi, čitajte u nastavku.

Dynnotik: Zenica je odnedavno postala bogatija za još jednu ekipu koja organizuje jako dobre partije u Pivnici Libertas.

VDRN: Kao i sve interesantne stvari u životu, spontano. Zadesio sam se u Libertasu nakon mnogo godina i iznenadio se kad sam vidio jednu pozitivnu atmosferu i upitao prijatelja otkud to ovdje i ko to radi. Bio sam iznenađen malo drukčijem pristupu zvuku, nisu išli linijom manjem otpora i igrali na „sigurno“ nego sam po prvi put nakon dosta vremena čuo nešto svježe, drugačije. Mislim da se to može izroditi u jednu jako lijepu priču, a to je ono što treba Zenici i Bosni i Hercegovini.

BosniaK – BSNK: Smatram da je ovo jedan od najperspektivnijih projekata u našoj zemlji u kojoj će mnogi DJ- evi iz regiona dobiti priliku da se predstave publici.

Davor B.: Nakon dosta vremena zahvaljujući momcima iz Elevation organizacije Zenica se opet probudila kad je u pitanju clubbing.

Fedja KnajdlKada sam čuo da je mlada ekipa entuzijasta pokrenula clubbing u Zenici bio sam od prvog momenta oduševljen idejom. Serijal žurki, imena PLUS ONE, je odlična ideja gdje će uz rezidenta, DJ Ra1n-a, svake subote gostovati po jedan DJ kako iz BiH tako i iz regiona. Biti dio ove priče je lijep osjećaj. 

Schicksal: Elevation ekipa je nešto novo što je trenutno u trendingu i samo se nadam da će odigrati pametno i da će se ovaj pokret održati u životu. 

Marlon Bright: Elevation ekipa je super, mladi momci kreativci sa istom idejom i ciljem, momci koji gaje ljubav prema elektronskoj muzici i tom načinu života. Mislim da svaki rad i trud na ovako oskudnoj muzičkoj sceni može ostaviti osjetan dojam. Malo je ljudi koji slušaju elektronsku muziku, a pod tim mislim i da redovno posjećuju evente, a pogotovo one starijih generacija, pa iz tog razloga mislim da je cilj da se mlađe generacije animiraju i upoznaju sa elektronskom muzikom u našem gradu dobar.

Pogledajte kratki video elektronskih noći u Pivnici Libertas. Snimljeno, 08.09.2018. godine. Vrte Dynnotik i RA1N.

O Elevation događajima možete slušati u emisiji POZITIVA sa Pozitivkom na 88,5 fm koja se emituje svakog utorka od 19:00 do 21:00 sat ili putem ovog portala klikom na “nerviraj me” u donjem desnom uglu. ?

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu okupite ekipu pa dođite i zaplešite.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist