Objavljen aftermovie MOONDANCE FESTIVALA 2018!


MOONDANCE FESTIVAL objavio je aftermovie šestog izdanja na tvrđavi Kamerlengo u Trogiru. Tri nezaboravne noći plesa pod mjesečinom zabilježene su u after filmiću!

Na ovogodišnjem izdanju pred brojnom publikom iz cijeloga svijeta nastupali su headlineri koji predstavljaju sam vrh svjetske techno scene: Rødhåd, Radio Slave i Monoloc u okviru Dystopian noći, dok je najznačajniji techno klub u istoriji Tresor doveo Jonasa Koppa, K-HAND, Handmadea, te The Analogue Cops.

Osim navedenih izvođača koji su odradili setove za pamćenje na trogirskoj kuli Kamerlengo nastupali su i KiNK, Francesco Tristano i Eduardo de la Calle. Da mogu stati rame uz rame sa svjetskim imenima, sjajnim nastupima dokazali su i DJ-evi iz regiona Forest People, Filip Xavi, Ivan Komlinović, Jan Kinčl, Avoid, Skeptik, Jock, Edy C

Pored nezaboravnih noći u okviru programa festivala održane su i razne prezentacije i radionice za DJ-eve, kao i after žurke.

Moondance festival održan je od 9. do 11. avgusta u Trogiru, a predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umjetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Predstavnik Moondance festivala Pero FullHouse aka Skeptik odlazi u Pariz 27. septembra gdje će u okviru Paris Electronic Weeka, promovisati sam festival i raditi u jednom od najboljih techno klubova na svijetu Concrete, gdje će promovisati zvuk Moondancea!

Moondance festival priprema i novo izdanje Electric Halloweena – najvećeg regionalnog okupljanja elektro zombija. Uskoro više informacija!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist