Može Bazar – 3. augusta


Udruženje Naš most organizuje Može Bazar koji će se održati u subotu, 3. augusta, bazar će biti održan u prostoru bašte udruženja Naš most i gornjem dijelu Titove ulice na broju 22 između 9 i 20 sati. Može Bazar je sajam rukotvorina i umjetničkih radova kreativaca i kreativki iz Zenice, Travnika, Sarajeva, Visokog, Kaknja, Breze i Ilijaša.

Uspjeh Može Sokaka, događaja koje je udruženje Naš most organizovalo u junu ove godine, ukazao je na veliki interes kreativaca i kreativki da javno predstave svoje radove i međusobno sarađuju. Iz tog razloga će bazari u buduće biti održavani svake prve subote u mjesecu. 

Među zanimljivim radovima naći će se Torbejarabi, unikatne torbe zeničke glumice Selme Mehanović, nakit od poludragog kamena Lejle Ramić, slike od suhog cvijeća Mejre Slavnić, kao i slike i suveniri članova i članica udruženja Naš most.

Dragi naši aktivci iskoristite ovu priliku i posjetite Može Bazar, te na taj način podržite kreativce iz našeg grada, ali i iz drugih gradova, te podržite umjetnost!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist