Pojavila se misteriozna rupa na cesti, vlast tvrdi: vanzemaljci


Pored svih nevolja, poplava, a nakon toga i visokih temperatura koje su zadesile stanovnike Bosne i Hercegovine, prije nekoliko dana osvanuo je novi problem i ostavio građane u šoku.

Naime, na jednoj od vrlo frekventnih dionica magistralnog puta se pojavila rupa. Ova novonastala rupa nije velikih razmjera, međutim vozačima svakako smeta u saobraćaju, te ih tjera da pritisnu kočnicu protiv svoje volje.

Ukoliko ste i sami vozač, znate njihovu muku. Pored toga, dobro je poznato da su bosanskohercegovačke dionice jedne od najsigurnijih u Evropi, ali niko nije savršen.

Građani se pitaju da li su ovo nove mjere sigurnosti u saobraćaju, dok vlast tvrdi da su krivi vanzemaljci, te da ne postoji drugo objašnjenje jer se radi o novoizgrađenom putu starom samo nekoliko mjeseci.

Spomenuta je rupa također problematična jer iziskuje mnogo sredstava sa svoju sanaciju. Dakle, rupa je kao što se kaže “rupa bez dna” za koju je potrebno nekoliko tona betona i to onog kvalitetnog. A i vozači su zabrinuti, jer ovakvi incidenti dovode do smanjenja brzine što vožnju čini manje ugodnom.

Ovim putem vlast i građani mole vanzemljace i sva druga stvorenja da ne uništavaju kvalitetne i novoizgrađene autoputeve, kao i ostale magistralne, te regionalne puteve u BiH.

*Tekst sadrži tragove sarkazma, te je svaka sličnost sa stvarnim događajima ili osobama slučajna.

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist