BruhUuhu Live Session – Dance


Protekle subote, 01.04.2020. godine, BruhUuhu je objavio live verziju pjesme Dance. Dance je drugi singl koji je bend objavio tokom 2019. godine. Pjesma je visoko kotirala na većini top lista, a BruhUuhu je upravo sa ovom pjesmom nominovan za MAC/Music Awards Ceremony 2020 u kategoriji novi izvođač.

 

BruhUuhu je nakon završetka snimanja prvog dijela albuma, tačnije 5 pjesama, održao Live session za uži krug prijatelja I saradnika grupe. Session je realizovan u prostorijama community RadiYO Active-a u čijem studiju se I snima album. Live session je snimljen te će biti objavljen na Youtube kanalu Bruhuuhu music. Videa će biti na kanalu objavljivana svake subote počevši od 21.12.2019. u 11.00 sati.

U realizaciji sessiona su učestvovali:

Audio produkcija – Igor Kasapović

Video produkcija – Dron.ba

Režija – Dron.ba & BruhUuhu

Podsjećamo, BruhUuhu je bend koji je nastao 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova. Shodno uticajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima.

Bruhuuhu su: Ernad Bihorac, Solo Semir, Nermin Bihorac, Duško Kostić I Boris Marković

Pratite rad BruhUuhu i ukoliko želite podržite ih svojim glasom na linku.

https://www.instagram.com/bruhuuhu

https://www.facebook.com/bruhuuhu

https://www.youtube.com/channel/UC3B9axySNSR20M4SshrfSyQ?view_as=subscriber


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist