Klik ako imaš nesuđenu ljubav!


Sve što ćete pročitati u ovom tekstu je 100% mišljenje autorice, koje je formirala sa 22 godine života, koje su, za one koji imaju više godina, nedovoljne za formiranje bilo kakvog mišljenja, pogotovo na temu koju ćete pročitati, jer se sa 90% ne podudara sa mišljenjima starijih, starih i “iskusnijih”.

 

Postoje različite ljubavi i svaka zahtjeva da bude vječna. Ljubav između Boga i čovjeka je, po knjizi sufija, jedina prava i 100%-na ljubav, koja nema kraja, a ima svoj početak. I jedina bezuslovna ljubav čovjeka prema nekom, koga nikad nije očima vidio, što tu ljubav čini najposebnijom. Ukoliko osjećate ljubav prema Bogu, bezuslovna je. Ona druga, malo ispod te, je ljubav majke prema svom djetetu, rođenom ili nerođenom. Poznajem majke koje, iako su rodile mrtvo dijete, vole ga i danas dan. I stalno prčaju o njemu. Poznajem majku koja ima troje (3) djece, a jedno joj je dijete (2. po redu rođeno) umrlo. Ona nikada, kada je govorila o svojoj djeci, nije rekla da ima 3 djece, nego da je rodila četvero. To je dokaz da ljubav između majke i mrtvorođenog djeteta postoji, i ogromna je, kamoli ljubav majke prema djeci, koje je upoznala.

 

Prijateljska ljubav. Ona koja može biti za cijeli život, a i ne mora. Ljubav u prijateljstvima postoji samo, ako dvije osobe imaju ista mišljenja, interese. Ukoliko nema baš nijedan zajednički interes dva prijatelja, koja nisu krvno vezana, ljubav postoji jedno određeno vrijeme.

A ljubav koja ima rok trajanja nije ljubav, to je samo privid i iluzija o ljubavi.

Ljubav između dvoje ljudi je prava ukoliko je bezuslovna i ukoliko se nikada nije prekinula. Sve ostale, koje završe, koje su postojale par mjeseci, koje su počele na prvi pogled, one ne važe. Postoji nešto u vjerama, što se zove srodnost duša. To znači da, iako se razlikujemo, volimo se, jer smo vezani nevidljivom niti, koja nas čini srodnima. One duše, koje su se voljele određen vremenski period, nisu se u biti voljele. Da jesu, ljubav bi bila vječna, kao što je to slučaj s Bogom, slučaj majke i djeteta. Ako traje zauvijek, i važi.

Razmislite o vašim propalim vezama, ljubavima, zaljubljenostima i potaknite vašu intuciju da radi, da vam kaže da li je taj ili ta, s kojim ste trenutno, vaša ljubav koja važi ili ima rok trajanja. Intucija je vaše unutarnje znanje od Boga, i ona je jedina tačna predrasuda, kojoj možete vjerovati.

Želim vam sreću u vašem suoćavanju sa vlastitom intuicijom na važna životna pitanja i vjerujem da ćete spoznati da je prava ljubav, jedna, između dva partnera ona koja traje zauvijek, bez obzira na okolinu i mišljenje drugih. Ona koja ne puca, i ona koja se nikada neće izbrisati.

Baš kao ona između čovjeka i Boga (vjernici će razumjeti) i majke i djeteta (majke će razumjeti).

I da, drago mi je što se svi neće naći sa mojim mišljenjem kao sličnim. Da se nađete i da mislimo isto, morali bismo se svi voljeti i svi biste me morali istinski voljeti i svaka bi ljubav bila vječna. A u tome magija nije.

 

#peace 🙂

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist