Poziv na trening u Širokom Brijegu 28.04.2016. “Održivost kao najveći izazov organizacija civilnog društva”

Written by on 11/04/2016

Resursni Centar i Centar za promociju civilnog društva Vas pozivaju na trening “Održivost kao najveći izazov organizacija civilnog društva” Široki Brijeg 28.04.2016. godine.

„Ova godina je posebna jer slavimo 20 godina uspješnog rada Centra za promociju civilnog društva i 10 godina rada našeg i vašeg Resursnog centra. Događaj koji organizujemo povodom ovog duplog jubileja je „Resursni karavan“, koji će gostovati u 10 bh. gradova. Podijelit ćemo svoje višegodišnje iskustvo sa organizacijama civilnog društva i partnerima, predstavljajući životni ciklus svake organizacije i najvažnije lekcije koje smo naučili u proteklim godinama. Što je najvažnije, imat ćemo priliku za direktnu komunikaciju sa Vama, te će učesnici dobrim dijelom oblikovati program treninga“, poručuju organizatori.

Trening je namijenjen organizacijama civilnog društva koje žele ojačati svoje organizacione kapacitete, način i metode rada organizacije, kao i svoju održivost. Poželjno je da učesnici treninga budu menadžeri OCD.

Trening u Širokom Brijegu će se održati 28.04.2016. godine.

Odabrane prijave će kontaktirati RC tim da Vas obavijesti o mjestu održavanja treninga i ostalim logističkim informacijama.

Kako se prijaviti za trening?

Prijave se vrše popunjavanjem online aplikacione forme na sljedećem linku: PRIJAVA ZA TRENING

Rok za prijavu 22.04.2016. godine.

Učesnici ne plaćaju kotizaciju. Organizatori ne snose troškove prevoza, hrane i noćenja učesnika/ca.

Resursni centar zadržava pravo izmjene termina održavanja treninga.

 (resursni centar)


RadiYo Active

Current track

Title

Artist