Poziv za profesore i nastavnike srednjih i osnovnih škola

Written by on 14/12/2015

Kuća Anne Frank u saradnji sa lokalnim partnerskim organizacijama iz Bosne i Hercegovine (Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH i Fondacija Humanost u akciji BiH), Hrvatske (Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja), Makedonije (Omladinski obrazovni Forum) i Srbije (Otvorena Komunikacija), ovim putem poziva profesore i nastavnike srednjih i osnovnih škola da se prijave na jedan od tri seminara, koji će se održati u okviru projekta Historija, Istorija, Povijest Lessons for Today koji je finansiran sredstvima Evropske Unije.

Projekat Historija, Istorija, Povijest Lessons for Today promoviše inovativne obrazovne metodologije, a po obrazovnim modulima i pristupima koje koristi Kuća Anne Frank. Ukupno će se organizovati tri seminara u Zagrebu (Hrvatska), Mostaru (Bosna i Hercegovina) i Beogradu (Srbija), asvi troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora.
Više informacija možete pronaći u zvaničnom pozivu, u kojem se nalazi iprijavni obrazac: 
Ukoliko ste zainteresovani ovim putem vas molimo da ispunite prijavniobrazac i pošaljete ga najkasnije do 10. januara 2016. godine, elektronskitj. putem email-a na adresu:kerim@yihr.org.
Rezultati selekcije će biti objavljeni do 31.01.2015. godine


RadiYo Active

Current track

Title

Artist