Navijači Liverpoola uz humanitarnu akciju će pratiti finale Liga kupa – caffe bar Hennessy Zenica


U nedjelju 28.02. se igra finale engleskog Liga kupa, a navijači Liverpoola iz Bosne i Hercegovine, tačnije članovi oficijelnog fan kluba najtrofejnijeg engleskog kluba su odlučili da prirede nezaboravno iskustvo za svoje članove.

lfc1

Biti će organizovano zajedničko gledanje utakmice u Henesiju u Zenici, a pored toga će se održati i niz pratećih aktivnosti. Glavna aktivnost, pored same utakmice, će biti nagradna igra(tombola) u kojoj će moći učestvovati svi prisutni, a CJELOKUPNI doprinos od nagradne igre će ići za liječenje našeg sugrađanina Vedada Šabanovića. U objektu će također biti postavljene kutije za donacije tako da će svi posjetitelji, nevezano za nagradnu igru moći doprinijeti humanitarnoj akciji. Nagrade će biti rekviziti LFC-a i LFC fan kluba Bosne i Hercegovine(dresovi, majice, šolje, olovke, privjesci itd.)

Ovo će ujedno biti i 13. oficijelno okupljanje navijača Liverpoola iz Bosne i Hercegovine, a pored toga su organizovali i jedno regionalno okupljanje. Treći put dolaze u Zenicu u kojoj su upravo i proslavili zadnji trofej osvojen 2012. godine.

Ovako je bilo zadnji put u Zenici : Izvještaj sa zadnjeg okupljanja u Zenici

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist