Održano 13. službeno okupljanje navijača Liverpoola iz BiH u Zenici


Dana 28.02. 2016 godine Zenica je bila domaćin jednog prelijepog druženja. U pitanju je okupljanje navijača engleskog velikana Liverpoola u organizaciji Fan kluba Liverpool FC BiH, kojem je ovo bilo trinaesto službeno okupljanja a treće u Zenici.
nafrada

Okupljanje se održalo u caffe bar Hennessy, gdje se pratila utakmica finala liga kupa između Liverpoola i Manchester Citija koja je bila na rasporedu od 17h. Odlična atmosfera je bila tokom cijelog dana, a na poluvremena je organizovana i nagradna igra/tombola od koje su sva sredstva išla za humanitarnu akciju, odnosno za liječenje našeg sugrađanina Vedada Šabanovića.

Fan klub Liverpool FC BiH djeluje duže od četiri godine i jedan je od najorganizovanijih fan klubova u državi, ali i regiji. Pored okupljanja u BiH, kojih je dosad bilo trinaest, ponoso ističu da su bili organizatori i prvog regionalnog okupljanja, koje se održalo prije tri godine u Sarajevu. Pored druženja i navijanja, cilj Fan kluba je promocija zdravih vrijednosti, te pokazati mlađim naraštajima da se za voljeni klub može navijati i na drugačiji način. Humanitarni karakter svakog okupljanja daje svemu tome znatno veću dimenziju.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist