Uzavrela atmosfera na sinoćnjem otvaranju petog Konzum Sarajevo Beer Festivala

Written by on 15/07/2016

Sinoć je Konzum Sarajevo Beer Festival svoje posjetitelje dočekao u stilu i sa velikim dostojanstvom. Organizatori su se potrudili da svoj peti rođendan Beer Festival obilježi na poseban način sa velikim brojem novih postava i zanamljivosti.

Posjetioci su sinoć na parkingu Olimpijske dvorane Zetra imali priliku uživati uz stare i nove hitove bendova Bolero, Prljavo kazalište i Zoster, te u raznolikom izboru najkvalitetnijeg piva. Šator “Sarajevske pivare” ove godine se posebno potrudio da svojim konzumentima pruže vrhunsku zabavu i provod. Pored Sarajevskog piva, svijetlog i tamnog, ovaj štand nudi veliki broj drugih alkoholnih i bezalkoholnih piva, izmeđuostalog Sarajevsko premium.

“Sarajevska pivara već peti put na Sarajevo Beer Festivalu. Atmosfera u našem šatoru je fenomenalna, pripremili smo za ljubitelje Sarajevskog mnogo nagradnih igara i mnogo zabave. Smatramo da je ovaj festival izvrsna prilika da se zaista družimo za konzumentima Sarajevskog i da ih nagradimo za njihovu vjernost. Dodatno, ne predstavljamo ovdje na festivalu samo Sarajevsko pivo nego i Oettinger, najprodavanije njemačko pivo, koje proizvodimo od početka godine po licenci za region tako da svi koji dođu na festival, osim izvrsnog Sarajevskog, mogu probati i Oettinger pils i Oettinger weiss, prava bavarska piva” – izjavila je za naš portal PR direktorica Sarajevske pivare Melisa Sefer-Ličin.

Pored Sarajevskog, 25 drugih brendova ima priliku predstaviti svoje proizvode na ovogodišnjem Beer Festivalu. Pored toga, za najstrasnije ljubitelje piva sa istančanim nepcem, ove godine predstavljen je i štand pod nazivom “Premium Pub” namijenjen za najveće sladokusce i one koji žele probati nešto novo.

Večeras će se publici predstaviti bendovi: Strava škola, Pips, Chips $ Videoclips, Električni orgazam i S.A.R.S. a  kapije festivala otvorene su od 15h.

 


RadiYo Active

Current track

Title

Artist