TROJICA će održati svoj prvi koncert 25.novembra


U okviru III fundraising kampanje radija “Active”, zenički bend Trojica će 25.11. održati svoj prvi koncert u Clubu 072, s početkom u 21 h.

Trojica će u petak izvesti svojih osam pjesama i to po dva puta, a jednu pjesmu će otpjevati Besir Maglić. Njihov gost bit će Edin Sinanović sa radio Zenice, koji će puštati zeničke pjesme, a izabrali su baš njega jer dugi niz godina radi na promociji zeničkih bendova. Iz svoje muzičke baze, promovirat će i starije bendove poput Gluho Doba, Adrenalina, Hangara 18, VEKa itd, ali na repertoaru će se naći i noviji spotovi Nemoguće vruće. Balkanerosa, Zlatana Karića i naravno Trojice.

Pogledajte najavu za koncert:

Trojica su Adem Zečak, Imran Maglajlić, Duško Kostić i Aldin Šehić. “Datum koncerta je specifičan, dan kada je počela jedna od historija naše domovine i bilo nam je u cilju da se dotaknemo velikih promjena posljednjih decenija njenom životu” – kažu iz Trojice, i dodaju da im je drago što na ovaj način mogu biti dio priče mladih ljudi svoga grada.

Trojica su nedavno prezentovali novi spot za pjesmu “Djeda Mraz je u penziji”, a o spotu i pjesmi čitajte OVDJE, a spot pogledajte ispod…

 

 

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist