BalkanErosi na Sarajevo Holiday Marketu


Zabavni šator Sarajevo Holiday Marketa ugostio je sinoć ekipu BalkanEros benda iz Zenice zajedno sa vjerenim i redovnim fanovima benda te posjetiocima koji su u najavi ove svirke prepoznali zagarantovano ludu zabavu i odličan provod.

BalkanErosi su svirali u tri serije sa neizostavnim produžecima, a publika je uživala u zvucima ex-yu rok, pop i romske muzike. Nije se štedjelo na laganim niti brzim notama, stranim niti domaćim pjesmama, autorskim ili obradama. Svaka melodija bila je odsvirana, a svaka riječ otpjevana s emocijom. Posjetioci su osjećali posvećenu im emociju i nisu dozvolili snazi da ih napusti te su do samoga kraja, zajedno s bendom, plesali i pjevali.

Holiday Market sinoć je zaista bio epicentar pozitivne energije s vana i iznutra. Muzika se čula na svakom koraku. Posjetili su ga i mladi i stari sa velikim entuzijazmom uživajući u, nama karakteristično, skromnoj, ali čarobnoj prazničnoj atmosferi.

Foto galeriji BalkanEros svirke pristupiti možete ovdje:  Sarajevo Holiday Market

Što se tiče nastavka zabave, večeras, 18.12.2016. na Holiday Marketu nastupa bend Selam Tufekčić Trio od 21h. Lijep provod.

 

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist