Armin Čičak – prvi gost projekta “Kafa sa …”


U ponedjeljak, 30.01.2017 godine, održana je još jedna od mnogih aktivnosti Unije studenata Univeziteta u Zenici pod nazivom „Kafa sa …“.

Sa početkom u 19:00 sati u VIP sali na spratu Family centra Multiplex Ekrana Zenica, sve prisutne svojim govorom oduševio je Armin Čičak, jedan od govornika CEO konferencije  2015. godine.

Za sebe kaže da je čovjek sa vizijom i ambicijom, siguran u sebe i svoje sposobnosti, te tvorac i kreator promjena u društvu.

 

Svi prisutni su imali priliku učestvovati, odnosno mogli su postavljati pitanja gostu. Pitanja su se nizala jedno za drugim, kako od studentskih tema tako i do životnih, a Armin Čičak je na svako pitanje dao zanimljiv odgovor. U kratkim pauzama između razgovora sa gostom, organizatori su se potrudili i najsretnije studente iznenadili sa poklonima.

Cilj ovog projekta je približavanje životnih priča poznatih ličnosti iz našeg grada i domovine studentskoj populaciji, samim tim motivacija i neformalna edukacija studenata. A da organizatori nisu pogriješili sa izborom gosta prve ovogodišnje Kafe, govori i oduševljenje svih studenata.

 

Uz odlično raspoloženje svih prisutnih, te organizatora, uspješno je realizirana još jedna aktivnost Unije studenata.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist