Nagradni konkurs za mlade modne dizajnere


Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2017. i namijenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Po završetku konkursa izabrani dizajneri će imati priliku da svoj rad pokažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event” koja se ove godine održava u maju po deseti put. Cilj je da se stručna i šira javnost upozna sa radom mladih autora i da se njima pruži prilika za promovisanje.

Prijava treba da sadrži CV autora i skice modne kolekcije, kao i fotografiju jednog realizovanog odijevnog komada u JPG ili PDF formatu. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2015” treba poslati na e-mail: bafeevent@gmail.com.

“Balkan Art Fashion Event” je modna manifestacija nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist