ZENICA: Ra1n i Schicksal će rasplesati Libertas! Jeste li pripremili “plesne cipelice”?


Elevation Entertainmentorganizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku u subotu, 30.06.2018. godine, sa početkom u 22:00 sata, ponovo vas uvodi u svijet Pivnice Libertas kako bi vas rasplesala. Emisija POZITIVA donosi vam na pregled subotnje dešavanje plesnog duha koje ima za cilj da probudi usnulu elektronsku scenu našeg grada. 

Nakon dobro posjećene i kvalitetno organizovane elektro noći koja je održana početkom mjeseca juna u Pivnici Libertas, Elevation ekipa nastavlja sa buđenjem elektro scene u Zenici. Već ovu subotu publika će plesati uz tonove domaćina večeri DJ – a i producenta Ra1n, a kroz projekat PLUS ONE Elevation predstavlja i mladog zeničkog DJ – a Schicksal-a.

ELEVATION ekipa se već pokazala kao organizator kvalitetnih elektro noći u Zenici

Elevation ekipa naišla je na podršku ne samo sugrađana i sugrađanki, već i posjetitelja iz drugih gradova BiH po pitanju buđenja elektro scene u Zenici. Noć u kojoj je Ra1n početkom juna u Pivnici Libertas rasplesao sve prisutne jasan je dokaz kako Zenica “vapi” za ovakvim dešavanjima. Postoje mladi koji žele da se okušaju u DJ-ingu, mladi koji žive ovu vrstu muzike i kojima je potrebna podrška kako bi stali na stejdž i pustili trake na kojima vrijedno rade čekajući dan kada će ih pustiti za svoju publiku. Upravo tu se javlja ELEVATION ekipa koja svojom kvalitetnom organizacijom takvim mladim pruža priliku i podršku.

Kroz novi projekat PLUS ONE Elevation daje mogućnost DJ-evima i producentima da se predstave publici, što je zaista nesebičan potez, pogotovo u svijetu u kojem vam je potreban samo jedan momenat koji će biti poput odskočne daske kako bi vas publika vidjela i čula.  Prvi u okviru projekta PLUS ONE koji će usijati plesne cipelice je mladi zenički DJ Schicksal.

Sa Schicksalom smo razgovarali o elekto sceni u Zenici, te Elevation ekipi:

Što se tiče Zenice i klubova dovoljno je reći da glavni zenički DJ – evi imaju rezidencije po Sarajevu, Tuzli i Banja Luci jer ovdje za to nema ni uslova ni publike. Elevation ekipa je nešto novo što je trenutno u trendingu i samo se nadam da će odigrati pametno i da će se ovaj pokret održati u životu. U subotu je organizovan party na kojem imam čast da gostujem i ovim im se putem iskreno zahvaljujem na pozivu. Od mene mogu da očekuju nešto što do se do sada nije bilo prilike čuti u Zenici, barem koliko ja znam. Bit će to malo tamnija atmosfera nego uobičajeno i nadam se da će to odstupanje od klasičnog tehna biti uspješno.  – Schicksal

Ra1n kao rezident večeri, DJ i producent koji je nastupao na LUNAR festivalu i magičnim tonovima se predstavio publici, nastavio je da “pljušti” i po ostalim gradovima BiH, ali isto tako i susjednih država, sigurno će i u subotu publiku provesti kroz tonove koji oslobađaju sva čula.

Za emisiju Pozitiva RadiYa Active Ra1n je izjavio da željno iščekuje subotu i da očekuje mnogo ljudi kao i što je bilo i prošli put u Pivnici Libertas.

U okviru novog projekta Plus One imamo cilj da afirmišemo mlađe DJ- eve i da konačno napravimo projekat koji će zaživiti i našem gradu , a tiče se elektronske muzike. – Ra1n

 

Pitate se ko čini ELEVATION EKIPU?

Ekipa koja živi elektronsku muziku i istinski zna šta znače ljubav, poštovanje i jedinstvo odlučila je upravo iz tih razloga svom community-u, Zeničanima i Zeničankama, kao i ostalim istomišljenicima pružiti subotu pozitivne energije, druženja i plesa.

Zadovoljstvo mi je predstaviti vam ELEVATION ekipu. Mirza, Benjamin i Adi su obrazovani i uspješni momci koji imaju hrabrost naš skoro usnuli grad probuditi svojim ELEVATION društvenim dešavanjima.

Mlada družina zeničkih DJ-eva nakon uspješno realizovanih ‘aftera’ i sile pozitivnih komentara i podrške koja je pristizala iz svih društvenih sfera je tako dobila naziv „ELEVATION“.

Da li će vremenom postati ozbiljnija organizacija za veće projekte u Zenici ovisi i o vama!

Organizacija zeničkih DJ-eva i zaljubljenika u elektronsku muziku kojima je cilj podići elektronsku scenu zaslužuje našu podršku, zato dođite i podržite ih!

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu zato kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu dođite pa zaplešite i u stvarnosti.

Pozitivka Vam šalje zagrljaje i mahanje. Ne zaboravite omiljene plesne cipelice.?


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist