Fedja Knajdl i RA1N u subotu u Libertasu!


Elevation ekipa skuhala je novu poslasticu i servira je već u subotu,11.08.2018. godine, sa početkom u 21:00 sat u Pivnici Libertas. Tonovi stižu iz elektronske kuhinje koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fedja Knajdl i rezident večeri RA1N svojim setovima će užariti atmosferu i rasplesati sve, zato budi dio ekipe! Važno je napomenuti kako je ulaz slobodan, što je još jedan od razloga da ove subote rasplešete čestice svoje energije sa Knajdlom i Ra1nom. 

Radiyoaktivna ekipa popratila je prošlosedmični događaj, te smo tim povodom razgovarali sa rezidentom večeri kojeg ste do sada upoznali pod imenom RA1N. Pored toga, osvrnuli smo se i na ovosedmični događaj, kao i na Plus One projekat.

RA1N za radiYo Active: 

Prošle sedmice nam je gostovao VDRN iz Mostara i mislim da se raji jako dopao njegov muzički izbor i vještina miksanja. Ove sedmice nam dolazi jedan od najpopularnijih zeničkih DJ-eva, a to je Fedja Knajdl i drago mi je što ćemo zajedno svirati na eventu.  Zadnji put smo dijelili pult prije dvije godine i sjećam se da je žurka bila baš dobra i da je ekipa uživala.

Što se tiče Plus One projekta i Elevationa mislim da smo u posljednje vrijeme napravili nekoliko dobrih evenata i da idemo u dobrom smjeru, a to nas sve jako, jako usrećuje.Trudit ćemo se da nastavimo sa organizacijom i da do zime u naš grad dovedemo i neko strano ime.

Projektu Plus One ove subote pridružuje se i poznati zenički DJ i producent Fedja Knajdl. Za one koji ne znaju, Knajdl je vrtio svoj mix i na Exit festivalu 2008. godine. Imao je preko stotine nastupa kako u državi, tako i inostranstvu. Nastupao je sa nekim od vodećih imena elektro scene, a 2003. godine bio je i rezident u Buba Beach Baru u Makarskoj, Hrvatska. On je ujedno bio jedan od pokretača i organizatora Lunar festivala u Zenici.

Sa Fedjom smo razgovarali o Elevation ekipi i pokretanju elektro scene u našem gradu, ali i o projektu Plus One.

Kada sam čuo da je mlada ekipa entuzijasta pokrenula clubbing u Zenici bio sam od prvog momenta oduševljen idejom. Serijal žurki, imena PLUS ONE, je odlična ideja gdje će uz rezidenta, DJ Ra1n-a, svake subote gostovati po jedan DJ kako iz BiH tako i iz regiona. Biti dio ove priče je lijep osjećaj. Vidimo se 11.08. kada gostujem u Pivnici Libertas zajedno sa njenim rezidentom. – Fedja Knajdl

Budite i vi dio ove pozitivne priče u subotu, 11.08.2018. godine, od 21:00 sat u Pivnici Libertas.

O Elevation događajima možete slušati u emisiji POZITIVA sa Pozitivkom na 88,5 fm ili putem ovog portala klikom na “nerviraj me” u donjem desnom uglu. ?

Pivnica Libertas nalazi se na adresi Školska 10, Zenica. Ukoliko do sada niste otkrili čari Pivnice Libertas u nastavku vas provodimo kroz istu. Kliknite OVDJE za virtuelni obilazak Libertasa, a u subotu okupite ekipu pa dođite i zaplešite.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist