Particooltura+ ponovo u Zenici!


U subotu, 22.09.2018. godine, sa početkom u 18:00 sati u Domu rudara Particooltura+ sa dva stejdža se vraća u Zenicu.

Razgovarali smo sa organizatorima koji nam kažu: Rezidencija Particoolture u Zenici, Dom rudara i ovaj put će biti naše mjesto okupljanja i super zabave. Da ne bi bilo isto onako dobro kao i prošli put, naštimali smo da bude još bolje. Spremili smo baštu za laganini plesove, da se malo zagrijemo do 23:00.

Za ples je zadužena mnogobrojna ekipa iz cijele BiH, koju su nam organizatori predstavili u svom stilu:

Edib D Dautović (Edib D) – kao glavni i odgovorni! DJ i producent iz Travnika. Živi i radi u Sarajevu, gdje je i rezident jako lijepog kluba – Trezor. Svojom muzikom je častio raju širom BiH, Srbije, Crne Gore, gdje je također rezident super moćnog Dream catcher dvorca u planinama Crne Gore. Naravno nije se zaustavio među granicama bivše nam države, puštao je svoje note  umnogim gradovima širom Evrope!

Mirna Hrapović (MARLA FELIS) – mlada i perspektivna DJ-ica iz Sarajeva, članica “Dance more sleep later” družine, koju vodi naš headliner Edib D.

Djordje Gajic (GEORGE FROM JUNGLE) – također novo ime na našoj elektro sceni. Svestrani dečko iz Banja Luke dolazi da nas raspleše uz svoje tech house ritmove.

Edvin Artukovic (CRAB) – jedan od domaćih u ekipi. Vrtio na mnogim eventima, kako u Zenici, tako i u ostalim dijelovima BiH. Zeničanima dobro poznato ime. Dolazi da uljepša druženje.

Kerim Telalović (KERIM) – pionir ekipe. Trenira, biće dobar. Podržat’ ćemo ga.

Refa Telalovic (REFA T) – glavni krivac za sve ovo. Muzikom se bavi duže od pola životnog vijeka, u zadnje vrijeme se posvetio DJ-ingu, pa ćemo vidjeti da li će biti nešto od njega.


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist