World pasta and artists day!


RadiYo ‘Active’, koji djeluje u okviru organizacije ‘Naša djeca’ Zenica, u četvrtak, 25.10.2018. godine, povodom dana tjestenine i dana umjetnika, koji se obilježava širom svijeta, organizuje druženje u svojim prostorijama s početkom u 19h.

 

U sklopu druženja bit će umjetnici koji će prezentovati svoje kreativne radove, dok će gosti uživati u njihovim radovima uz razne vrste paste i sosova, koji će biti pripremljeni od strane radioaktivnih ljudi. Cilj druženja jeste prikupljanje novca za kuhinju unutar prostora organizacije ‘Naša djeca’.

Tokom druženja će biti održavana radio emisija ‘Horizont’, koju priprema, vodi i uređuje Amila Heralić, gdje će umjetnici imati priliku da gostuju, te tako promovišu svoj rad.

Ukoliko želite doći na druženje, uživati u raznim umjetničkim radovima i probati razne vrste paste, prijavite se na e-mail radioactivezenica@gmail.com
Broj ljudi koji će moći posjetiti ovaj događaj je ograničen, te je prijava obavezna. Druženje povodom dana paste i dana umjetnika će se održati u prostorijama organizacije ‘Naša djeca’ u ulici Maršala Tita 22. na drugom spratu sa početkom u 19h.

Piše: Emina Rušidović


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist