Večer sa Krešimirom Mišakom u Zenici


Voditelj kultne emisije ”Na rubu znanosti”, Krešimir Mišak, nakon gostovanja u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, konačno dolazi i u Zenicu, gdje će se 27.10.2018. godine, sa početkom u 19:00 h, u Hrvatskom kulturnom domu Napredak družiti sa zeničkom publikom.

Povod za večer sa ovim iznimnim voditeljem, muzičarom, predavačem i spisateljem, promocija je njegovih knjiga, kao i proširivanje i upoznavanje posjetitelja sa različitim temama koje je imao priliku predstaviti u svojoj emisiji.

Na dosadašnjim predavanjima, svi prisutni predavanja su pratili bez daha i najbolje ih se može opisati kao uzbudljive, pune zapleta, šarma, sa pregršt novih informacija i spoznaja, poslije kojih ostajete promijenjeni, puni poleta i nade u ljude.

Nakon predavanja, svaki posjetitelj imat će priliku i upoznati legendarnog voditelja, kao i nabaviti jednu od njegovih knjiga.

Karte u pretprodaji po cijeni od 10KM možete nabaviti u Aquarium Caffee Baru u Zenici a na dan događaja po cijeni od 15KM ispred HKD Napredak.

Oznake članka:

Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist