Sutra komšijski derbi na Bilinom Polju!!


Dana 23.11.2018.godine održana je press-konferencija u prostorijama N.K.Čelik povodom sutrašnje utakmice između N.K.Čelik i N.K.Mladost Doboj-Kakanj.

Utakmica 18.kola BH Telecom Premijer lige,u kojoj će Čelik ugostiti Mladost,biće posljednja utakmica na Bilinom Polju u jesenjoj polusezoni,i susret na kojem će najvatreniji navijači Čelika “Robijaši” proslaviti svoj 30. Rođendan.

Zbog toga crveno-crni sa velikim ambicijama očekuju sutrašnju utakmicu.

„Biće to teška utakmica. Mi sve protivnike respektujemo, ali smo sutra primorani da idemo na pobjedu. Učinićemo sve da bodovi ostanu u Zenici“ – izjavio je na današnjoj press konferenciji šef stručnog štaba  Adnan Ornek.

Zbog žutih kartona pravo nastupa sutra nema Nermin Jamak,neizvjestan je i nastup talentovanog odbrambenog igrača Vedrana Vrhovca zbog povrede,kao i Mousse, koji se povrijedio na posljednjem treningu.Očekuje se povratak kapitena Fenana Salčinovića.

„Vrlo važna utakmica. Uz pravi pristup moramo uzeti sva tri boda. Neće biti nimalo lako, Mladost igra dobro. Moraćemo biti maksimalno koncentrisani, a dodatni motiv za dobar rezultat je i rođendan naših navijača Robijaša. Najbolja čestitka će biti pobjeda“riječi su odbrambenog igrača Čelika Tina Karamatića.

Utakmica se igra sutra 24.11.2018 u 17:00h na stadionu Bilino Polje.

 


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist