Sedmo izdanje emisije Đe zapelo


Emisija Đe zapelo je prekul stvar koju furaju Udruženje Prijatelji Srebrenica i Naša djeca, Zenica. U sedmom izdanju emisije Đe zapelo govorimo o veoma važnoj temi, pogotovo važnoj za djecu i mlade. Naime, govoriti ćemo o ulaganju, odnosno neulaganju u sport.

U zeničkom studiyu ćemo na tu temu razgovarati sa trenerom OKK Čelik, Armelom Mujakovićem, te igračem istoimenog kluba Anesom Podojak, te sa Marinkom Tokićem, pomoćnikom ministra za obrazovanje, nauku kulturu i sport. Dok ćete iz srebreničkog studiya moći čuti priču Isaka Džanića iz Kung fu kluba Srebrenica. A pored toga, moći ćete čuti mišljenja građana Zenice i Srebrenice upravo na tu temu.

Kao i uvijek, tu je i šaljiva anketa, a za sedmo izdanje emisije Đe zapelo smo pripremili pitanje: Da li se rukomet igra lijevom ili desnom rukom? 

Pored svega toga, moći ćete čuti i aktuelna dešavanja iz prethodnog perioda iz Srebrenice i Zenice, koji doista ima mnogo.

Sedmo izdanje emisije Đe zapelo možete da poslušate u nedjelju, 10. marta od 10:00h na radiyoaktivnim talasima, 88.5 FM ili na našoj web stranici activezenica.org!


Tvoj stav

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena zajedno sa komentarom.Potrebna polja su označena sa zvjezdicom(*)



RadiYo Active

Šta svira?

Title

Artist